جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

پلتفرم مشاوره و کوچینگ تحصیلی

نویسنده:

حامد صالحی

درباره دانشگاه علامه طباطبایی

دانشگاه علامه طباطبائی یک دانشگاه دولتی ایرانی مستقر در تهران و بزرگترین دانشگاه تخصصی ایران در زمینه علوم انسانی، علوم اجتماعی، حقوق ، اقتصاد و مدیریت است و بعد از دانشگاه تهران معتبرترین دانشگاه‌ دولتی ایران در زمینه علوم انسانی است که با دارا بودن نزدیک به ۱۴ هزار دانشجو و ۵۰۰ عضو هیئت علمی تمام وقت و ۱۲ دانشکده در حال فعالیت می ‌باشد.

درباره دانشگاه علامه طباطبایی: دانشگاه علامه طباطبائی یک دانشگاه دولتی ایرانی مستقر در تهران و بزرگترین دانشگاه تخصصی ایران در زمینه علوم انسانی، علوم اجتماعی، حقوق ، اقتصاد و مدیریت است و بعد از دانشگاه تهران معتبرترین دانشگاه‌ دولتی ایران در زمینه علوم انسانی است که با دارا بودن نزدیک به ۱۴ هزار دانشجو و ۵۰۰ عضو هیئت علمی تمام وقت و ۱۲ دانشکده در حال فعالیت می ‌باشد.درباره دانشگاه علامه طباطبایی

تاریخچه

در سال ۱۳۵۸ با ادغام بیست و هفت دانشکده، آموزشگاه و مؤسسه آموزش عالی در تهران دو مجتمع آموزشی بزرگ به نام‌ های مجتمع دانشگاهی ادبیات و علوم انسانی و مجتمع دانشگاهی علوم اداری و بازرگانی تأسیس شد. پس از پنج سال در سال ۱۳۶۳ این دو مجتمع ادغام شده و تحت عنوان دانشگاه علامه طباطبایی به حیات خود ادامه دادند. در بدو امر این دانشگاه دارای مراکز آموزشی و همچنین دارای رشته ‌هایی غیر از علوم انسانی نیز بود؛ اما از سال ۱۳۶۶ با جدا شدن مراکز آموزشی، دانشکده بهداشت و علوم پایه و کتابخانه مرکزی از دانشگاه علامه طباطبایی، صرفا دارای رشته های مربوط به علوم انسانی است.

 

رتبه

دانشگاه علامه طباطبایی بزرگ ترین دانشگاه علوم انسانی کشور می‌ باشد. طبق نتایج منتشر شده توسط وزارت علوم، در لیست ده دانشگاه برتر جامع کشور است. در سال ۹۵، دانشگاه علامه طباطبایی پس از دانشگاه تهران، جایگاه دومِ تولیدکنندگان علم در زمینه علوم انسانی در کشور را، کسب نمود. این دانشگاه بر پایه گزارش «آژانس رتبه‌ بندی رار» در سال ۲۰۱۸، جزو ۱۱ مؤسسه ایرانی برتر جای گرفت. دانشگاه علامه طباطبایی بنا به اعلام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در ارزیابی فعالیت‌ های علمی بین ‌المللی مراکز آموزشی و پژوهشی کشور موفق به اخذ مقام برگزیده در میان دانشگاه‌ های ایران شد.

این دانشگاه بزرگ ترین دانشگاه تخصصی علوم انسانی است. برای درک مفهوم دانشگاه تخصصی میتوانید با دانشگاه شریف مقایسه کنید که تنها علوم مهندسی ارائه داده میشود. البته در دانشگاه شریف دانشکده اقتصاد و دوره های mba نیز وجود دارد که البته بیشتر متکی بر مباحث محاسباتیست همان طور که در دانشگاه علامه طباطبایی دانشکده ی علوم ریاضی و کامپیوتر نیز موجود است. در واقع دانشگاه شریف برترین دانشگاه تخصصی فنی مهندسی کشور است و دانشگاه علامه طباطبایی نیز برترین دانشگاه تخصصی حیطه ی علوم انسانی کشور

دانشگاه علامه طباطبایی در جایگاه نخست کشوری در حیطه ی برتری کیفیت ارائه خدمات غذایی قرار گرفته است.

دانشگاه علامه طباطبائی بر اساس اعلام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۹۵، در سطح یک رتبه ‌بندی دانشگاه‌ های تخصصی کشور قرار دارد. همچنین بر اساس نظام رتبه‌ بندی جهانی معتبر RUR در سال ۲۰۱۸ میلادی، دانشگاه علّامه طباطبایی، یکی از ۱۱ مؤسسه ایرانی در بین موسسات برتر و معتبر جهان می‌ باشد. این دانشگاه توسط وزارت علوم در امور بین‌ الملل به عنوان برگزیده کشوری اعلام شد. روابط عمومی این دانشگاه نیز به عنوان برترین روابط عمومی کشور معرفی شده است. این دانشگاه همراه با دانشگاه های بوعلی سینا و شهید بهشتی عضو گروه بین المللی D8 می باشند.

 

دانشکده‌ ها

دانشگاه علامه طباطبائی دارای سیزده دانشکده و مؤسسه آموزش عالی است. این دانشکده ‌ها در مرکز و شمال تهران گسترده شده ‌اند و فعلاً دارای مرکزیت نیستند. از اواسط دهه ۱۳۸۰ با انتقال دانشکده حقوق و علوم سیاسی و دانشکده روان‌ شناسی و علوم تربیتی به محله دهکده المپیک، پروژه متمرکز کردن دانشگاه علامه طباطبایی شروع شد. در سال ۱۳۹۷ دانشکده ریاضی و علوم رایانه به ساختمان سابق مؤسسه آموزش عالی بیمه اکو انتقال یافت.

 

دانشکده‌ های دانشگاه علامه طباطبایی عبارتند از:

  • دانشکده حقوق و علوم سیاسی
  • دانشکده زبان و ادبیات فارسی دانشگاه علامه طباطبایی
  • دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی
  • دانشکده الهیات و معارف اسلامی
  • دانشکده تربیت بدنی
  • دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی
  • دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی
  • دانشکده علوم ارتباطات
  • دانشکده ریاضی و علوم رایانه
  • دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی
  • مؤسسه آموزش عالی بیمه اکو
  • پردیس تحصیلات تکمیلی خودگردان دانشگاه علامه طباطبائی

.

.

.

.

دانشگاه علامه طباطبائی

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *